Ook Hanneke doet aan yoga!

Yoga@HannekesBoom.nl Hannekes Boom YogaHannekes Boom staat open voor nieuwe initiatieven en daar speelde Marianne van Yoga on the Spot op in. Maandag 2 juli starten daarom de wekelijkse Yoga lessen van Yoga on the Spot in de tuin van Hannekes Boom. Je kunt meedoen aan Freestyle Vinyasa Yoga lessen op maandag en vrijdag ochtend van 10.00-11.00.

Het motto: houd het leuk & simpel
De gedachte erachter is dat Yoga het allemaal ook makkelijk en simpel kan zijn en je niet een Boeddha hoeft te zijn om op de mat te stappen. Sterker en meer flexibel wordt je vanzelf. Je hoeft alleen maar die eerste stap op de mat te zetten en de rest komt vanzelf. Hoe vaker je meedoet, hoe sneller dat je vooruit gaat, maar het belangrijkste is: lol hebben! Er is al genoeg competitie in de wereld en die ambitie mag je lekker thuislaten.

Dus ook als je het al goed kan, kom mee doen, gewoon omdat het leuk is Yoga te doen met uitzicht over het water.

Wil je het ook een keer proberen?
Kom spontaan langs, doe mee, probeer het en wie weet ziet Hanneke je straks 2 keer week op de Yoga mat staan. Wil je verzekerd zijn van een plek? E-mail de docent, Marianne de Kuyper op yoga@hannekesboom.nl en reserveer een plek.

Meer weten?
Check de agenda voor meer informatie en kijk op: www.yogaonthespot.nl.

* Graag studenten pas of OV laten zien.