Ontwerpwedstrijd Hannekes etiket!

Gewonnen!

Het onderstaande ontwerp heeft gewonnen: deze zomer drinken we heerlijk uit een flesje met dit winnende etiket, ontworpen door: Marieke van Gasteren! Mocht je haar op m’n terras zien, vergeet dan niet te bedanken!

etiket Hanneke Hannekes Boom - De Prael

…dat wordt genieten in de zomer! Vanaf volgende week verwachten we dit heerlijke biertje te kunnen serveren aan je; tot dan, liefs, Hanneke

____________________________________________________
Hanneke witbiertje Hannekes BoomDeze zomer brouwt De Prael de “Hanneke”, een kruidig blonde triple die je verwarmt en omarmt! Drink dit zomerse witbiertje deze zomer lekker op ons zonnige terras.

Het biertje is prachtig, de smaak geweldig maar het etiket is nog niet helemaal af.
Nu is je kans om ons omver te blazen met je eigen kleur, stijl en invulling!

Ga los op jouw mooie ontwerp en drink straks aan onze gezellige picknicktafels aan het water van een biertje met jouw eigen etiket.

Uit de inzendingen zullen we de prijswinnaars kiezen. Hen nodig ik aan het begin van de zomer uit om te komen genieten van een lekker dinertje bij mij, natuurlijk onder het genot van hun eigen frisse “Hanneke”.

Stuur voor 29 januari 2013 jouw ontwerp op naar: hanneke@hannekesboom.nl

Klik hier om het bestand te downloaden: print het uit als kleurplaat, of bewerk het op je computer en mail het aan ons, of breng je creatie langs bij Hannekes Boom.

Liefs, Hanneke