Een greepje uit Hannekes (oude) agenda

Onderstaand een kijkje in Hannekes leuke (oude) agenda! Hanneke verrast en zorgt voor veel verschillende kunstenaars die hun performance doen… en Hanneke is een platform voor je te gekke idee! Heb je een te gek idee; mail Hanneke: evenement@HannekesBoom.nl

Zie ook Hannekes Facebook pagina (die is actueler):
http://www.facebook.com/HannekesBoom?sk=wall
en Hannekes evenementenoverzicht op Facebook:
http://www.facebook.com/HannekesBoom?sk=events

Wat was er onlangs bij Hanneke?

Ook Hanneke doet aan yoga
yoga bij Hannekes Boom AmsterdamHanneke doet aan Yoga in de tuin van Hannekes Boom met Freestyle Vinyasa Yoga. Zorg zelf voor een Yoga mat en/of grote handdoek, deken en trui. De les gaat door bij 16 graden of warmer en bij droog weer.
Hannekes Jazz! Iedere woensdag jazzjamsessieHannekes Jazz! Jazzy jamsessie onder leiding van The Fifity Fingers Conspiracy, featuring:
Gemma Farell (saxophone)
Jasper van Damme (sax)
Tobias Nijboer (double bass) Felix Schlarmann (drums)
Jorn Swart (piano)
Paul van der Feen (saxophone)
Lucas Dols (double bass)
Benjamin Rheinlander (drums)
Caspar van Wijk (tenor saxophone)
Jakob Rheinlander (double bass)
…and you!?Hannekes jazz jam door The Fifty Fingers Conspiracy Onder meer de vijf dames van The Fifty Fingers Conspiracy en Jorn Swart zorgen voor spectaculaire jazzy herfstavonden!
Elke donderdag bij Hannekes Boom De FruitboomDe Fruitboom: in Hannekes Achtertuin:
Live bands
Art exposities
Vintage markets
(te) Gekke acts
Veel liefde en
Intens veel gezelligheid!Met onder meer: King JackChristel BallGuzanghida, en nog veel meer!
King Jack bij Hannekes Boom
In het weekeinde kan je lekker swingen op de muziek van muziekkunstenaars als: Gino Duarte, Mr. Mike Hill en nog veel meer; zie ook onze FacebookHannekes KinderatelierHannekes kinderatelier
Lekker interactief, met andere kids bezig zijn en leuke dingen maken, net als Hanneke.

Regelmatig bij Hanneke
Een groepje kunstenaars heeft een oogje op Hanneke en is dus regelmatig te vinden op de Dijksgracht bij nummer 4, heerlijk aan het water:

– Haske en vrienden – new songs try-out (Haske op Facebook)
Haske en Band bij Hannekes BoomHaske van Ooijen maakt met zijn band veel nieuwe songs en die probeert hij graag uit met Hanneke; Hanneke is fan van Haske, die af en toe lekker elektrisch komt aanvaren.
– Djorba’s Zango (www.DjorbasZango.com)
Djorba's Zango bij Hannekes Boom...sinds 1662Ver voordat Hanneke op de Dijksgracht aan het bouwen was, heeft Djorba’s Zango met haar heerlijke aanstekelijke swing Hanneke al muzikaal bijgestaan…Vanaf toen zijn ze verliefd: Heerlijke jazzy muziek met wereldse invloeden:
Ipo op sax
Remco op trompet
Kees op guitar
Tomas op viool en
Jelte op contrabas

Overige activiteiten
Hanneke houdt van leuke activiteiten; het liefste wil zij een continu festival-ervaring meemaken… De volgende activiteiten komen er weer aan -of waren fantastisch-; houdt Hannekes Facebook in de gaten, of kom langs voor soortgelijke leuke dingen!

– Expeditie Flamenco (www.ExpeditieFlamenco.com)
Expeditie Flamenco en Hanneke zijn een unieke combinatie die zich zelfs in Flamenco op het water heeft geuit! Heerlijk met live flamenco muziek en een drijvende performance…

Sneak Show Fringe Festival: een heerlijke Sneak Preview van het Fringe Festival Amsterdam op Hannekes terras! Gratis toegang!

– Ramses Shaffy Festival; het feest van het nederlandse lied onder leiding van Niels van Gulik en band. Heb je een perfecte vertolking van een van de nummers van Ramses; geef je dan snel op om het te komen zingen onder begeleiding van de band van Niels: Ramses@HannekesBoom.nl
Zie ook: http://www.facebook.com/event.php?eid=108095169286008
Nu op Hannekes toiletten: een ode aan Ramses; komt dat beleven!

– Amsterdam Fringe Festival; Hannekes Boom is een erg leuk onderdeel van het Fringe Festival.

– Back to the Elements Festival; Ervaar de elementen op een ongewone manier… maak met Hanneke iets mee dat je nog niet voor mogelijk hield! En dat met de vier elementen als ingrediënt…